Yhdistys

Jäsenyys

Pernå Sosialdemokrater r.f – Pernajan Demarit ry toimii entisen Pernajan kunnan alueella nykyisessä Loviisassa. Yhdistys kuuluu Uudenmaan vaalipiiriin. Yhdistys edistää sosialidemokratian tavoitteiden ja arvojen toteutumista kaupunkimme päätöksenteossa.

Yhdistyksen jäsenet kokoontuvat Koskenkylän Kullbyntie 2:n kerhohuoneessa. Kokoontumisista ja tapahtumista ilmoitamme  facebookissa, kotisivuilla, paikallislehdessä ja Koskenkylän ruokakaupan ilmoitustaululla.

Perusyhdistys

SDP:n toiminnan perusyksikkö on puolueen perusyhdistys eli puolueosasto. Puolueosastot ovat rekisteröityjä itsenäisiä yhdistyksiä. Yhdistys kokoontuu kevät- ja syyskokouksiin sekä vuoden aikana yleisiin kokouksiin / tapaamisiin, joihin jokainen yhdistyksen jäsen tai siksi aikova voi osallistua.

Puolueosastot ovat eri kokoisia ja eri luonteisia, mutta ne kaikki toimivat samoilla periaatteilla ja perusosastojen säännöillä. Osastot muodostavat puolueen perusrakenteen. Osaston käytännön toimintaa johtamaan on valittu hallitus. Puolueosasto voi ottaa kantaa paikallisiin asioihin ja valtakunnan politiikkaan.

Puolueosasto lähettää edustajansa kunnallisjärjestön kokouksiin ja piirikokouksiin. Lisäksi se asettaa ehdokkaita vaaleihin, puoluekokousedustajiksi sekä puolueen eri tehtäviin. Myös presidenttiehdokkaiden nimeäminen SDP:n sisäiseen jäsenvaaliin kuuluu puolueosastoille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s